Dansschool  Djon Brunsman
Zumba
Zumba is de fitness hype van 2009 in Amerika. Al meer dan een miljoen Amerikanen nemen inmiddels al zumba lessen. Zumba dansen is kennelijk DE manier om af te vallen. En laten we eerlijk zijn, afvallen is door middel van dansen leuker dan dat je zit te vervelen bij de sportschool op een cardio apparaat. Zumba is een soort Latin work out waarbij je door middel van danspasjes in shape blijft.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om bij Dansschool Djon Brunsman Zumba te volgen. Djon geeft persoonlijk les, hij is zelf een "geregistreerd" Zumba instructeur en een dansleraar. De revolutionaire Zumba is geÔnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Met Zumba heeft u nooit het gevoel dat u bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is!

De effectiviteit van Zumba is bewezen door een onafhankelijke universiteit. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat u met Zumba tot wel 1000 calorieŽn per uur verbrandt. Het geheim is een revolutionaire trainingstechniek genaamd Ritmeprogressie. Met elke swingende Zumba workout beweging werkt u aan uw onderlichaam, uw buikspieren, middel en uw bovenlichaam. U verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de ritmeprogressie van Zumba een snel en gemakkelijk te leren techniek is. U verbrandt direct vet en calorieŽn vanaf het moment dat u eraan begint.

Begin uw Zumba workout bij Dansschool Djon Brunsman. Djon geeft u een leuk en een simpel te volgen instructie van de populaire Zumba bewegingen. Het is geschikt voor jong en oud. Kids van 8-12 jaar mogen voor niks. Mits een ouder ook is ingeschreven.  Zumba wordt op dit moment gegeven op 2 locaties, te weten Gereformeerd Kerkelijk Centrum Irene gevestigd in Vroomshoop en Tafeltennisvereniging HTTV te Den Ham.
De kosten hiervoor zijn: Ä 5,- per volwassene per les (Ä 20,- betalen voor 4 weken)


                                    

KIDS VOOR NIKS!! (bij betalende volwassene)

Als je je opgeeft voor 1 van de bovenstaande dagen, dan mag je
GRATIS ook op de andere dag komen. DUS 2 x Zumba in de week voor Ä 5,-.
                                   
                                   


Maandag Locatie: Gereformeerd Kerk Irene
Donderdag Locatie: Zaal HTTV te Den Ham
19.30 - 20.30 uur Zumba voor jong en oud
19.00 - 20.00 uur Zumba voor jong en oud
Copyright © 2010-2018 by "dansschool Djon Brunsman  ∑  All Rights reserved  ∑  E-Mail: dansschoolbrunsman@hotmail.com